Mi is aktívan árulunk az Amazonon!

Mi az a csapat vagyunk, akik nem csak ügyfeleiknek vállalnak Amazonos munkákat, hanem mi is aktívan árulunk Európában és Amerikában egyaránt. Így első kézből tapasztaljuk meg az üzleti újításokat és vihetjük át ezeket ügyfeleink Amazon fiókjába. Ügyfélkörünk rendkívül színes, így egészen különböző piacokon szereztünk már tapasztalatot első kézből, amit a jövőben még tovább szeretnénk bővíteni.

Néhány említés a projektjeink közül:

Nincs szükséged extra kollégára vagy Amazonos csapatra a cégen belül, itt vagyunk Neked Mi!

Saját rendszerünkkel felépítjük ügyfeleink Amazonos fiókját, hogy jó kommunikációval és bizalomgerjesztő megjelenéssel egyre több vásárlót vonzhassanak be termékeik és a pozitív vevői értékeléseknek köszönhetően folyamatosan feljebb jussanak az Amazon ranglistáján.

Nem szükséges belső, Amazonos munkatárs utáni kutatás, mi kiszervezetten, a saját irodánkból, illetve javarészt home office-ból végig tudunk vezetni a szükséges teendőkön, hogy sikeres lehessen a vállalkozásod az Amazon-on is.

Milyen számunkra az ideális együttműködés?

Szeretjük a gördülékeny, átlátható rendszereket és folyamatokat, amit ha elkezdünk együtt dolgozni, Te is tapasztalni fogsz. Törekszünk a gyors visszajelzésekre, a tiszta kommunikációra és a véleményünk korrekt, egyenes megfogalmazására – így az építő jellegű kritika/javaslat sem ritka részünkről a siker érdekében.

Nagyon örülünk, ha partnereink hasonló szemléletmóddal rendelkeznek, hiszen ez növelheti mindkettőnk hatékonyságát.

Amazonos indulás

Egyedül

Mobuennel

Mi vagyunk a megoldás számodra, ha az alábbiakból legalább egy igaz rád!

Nem mi vagyunk a Te embereid a következő esetekben!